REGULACIJE

Regulacija Seltron HK10

Producer

Kotlovni regulator HK10 vzdržuje delovno temperaturo v kotlih z oljnim ali plinskim gorilnikom. Deluje samostojno ali v povezavi z regulatorji ogrevanja oziroma sobnimi termostati.

Dokumenti za prenos

Regulacija Seltron HK10

Tehnični list

Opis

Regulacija Seltron HK10

 

Kotlovni regulator je namenjen osnovnemu reguliranju kotlov na tekoče gorivo. Regulatorji HK10 in HKT10 so priljubljeni pri proizvajalcih kotlov, ker je njihova ključna prednost enostavna montaža.

Enostavna montaža
Regulatorji so vgrajeni v ohišje, ki se vgradi na opaž kotla, kar močno poenostavi samo konstrukcijo opaža. Električna priključitev je izvedena s konektorji, kar poenostavi montažo in vzdrževanje.

 

V čem so regulatorji HK boljši od podobnih?

PRILAGOJENOST HIŠNEMU VIDEZU:
Regulatorje proizvajamo v barvni paleti proizvajalca, kar zagotavlja skladnost kotla in regulatorja.

CELOVITA REŠITEV REGULACIJE:
V ohišje je možno poleg kotlovnega regulatorje vgraditi tudi regulator ogrevanja, kar daje proizvajalcu kotla možnost, da ponudi celovito rešitev reguliranja ogrevalnega sistema.

SPREMLJANJE PORABE GORIVA:
Kotlovni regulator HKT10 ima vgrajen števec obratovalnih ur gorilnika, ki omogoča, spremljanje časa delovanja gorilnika in posledično s tem porabo goriva.

 

Ekonomičnost in zanesljivo delovanje regulatorja potrjuje množica proizvajalcev, ki so se odločili, da svoje kotle opremijo z našimi kotlovnimi regulatorji.