Ogrevanje
Vodovod
Solarna tehnika
Kopalniška oprema
Klimatske naprave

IKA, TRGOVSKO PODJETJE, ŽIRI, D.O.O.

Industrijska ulica 11
4226 Žiri, Slovenija

+386 4 518 44 44
info@ika.si

Oddaja prostorov poslovne stavbe IKA ŽIRI

PRITLIČJE PE (ca. 400 m2)

Pritličje PEPritličje PE

Nahaja se v pritličju stavbe. Ima samostojen vhod preko premičnih vrat, ali pa stranski vhod iz parkirišča. Vključuje dva ločena sanitarna prostora. Celotna tla sestavlja granit. Sanitarije so iz keramike. Prostor se zrači naravno ter s pomočjo prezračevalnega sistema. Dvorana je primerna za prireditve, predstave, razstave, poslovna srečanja ter za takšna ali drugačna družabna srečanja.

 

NADSTROPJE LEVI (ca. 320 m2)

Nadstropje levi Nahaja se v nadstropju stavbe na levi strani. Ima vhod preko premičnih vrat, ali pa stranski vhod iz parkirišča in sicer preko pritličja. Vključuje dva ločena sanitarna prostora. Celotna tla sestavlja granit. Sanitarije so iz keramike. Prostor se zrači naravno ter s pomočjo prezračevalnega sistema. Dvorana je primerna za prireditve, predstave, razstave, poslovna srečanja ter za takšna ali drugačna družabna srečanja.

NADSTROPJE DESNI (ca. 275 m2)

Nadstropje desni Nahaja se v nadstropju stavbe na desni strani. Ima vhod preko premičnih vrat, ali pa stranski vhod iz parkirišča in sicer preko pritličja. Vključuje dva ločena sanitarna prostora. Celotna tla sestavlja granit. Sanitarije so iz keramike. Prostor se zrači naravno ter s pomočjo prezračevalnega sistema. Dvorana je primerna za prireditve, predstave, razstave, poslovna srečanja ter za takšna ali drugačna družabna srečanja.

KONFERENČNA SOBA (ca. 250 m2)

Konferenčna soba Nahaja se v nadstropju stavbe. Ima vhod preko premičnih vrat, ali pa stranski vhod iz parkirišča in sicer preko pritličja. Vključuje dva ločena sanitarna prostora. Celotna tla sestavlja parket. Sanitarije so iz keramike. Prostor ima naravno svetlobo. Prostor se zrači naravno in umetno. Ima klimo. Konferenčna soba je primerna za prireditve, predstave, seminarje, promocijske dogodke izdelkov, predavanja in delavnice v večjem krogu ljudi (ca. 60 ljudi), ipd.. Vključuje mize in stole za 60 ljudi, LCD projektor, ozvočenje (priklop dodatnih kvalitetnejših zvočnikov) priključke za računalnik, WIFI, hladilnik, samopostrežni aparat.

NAJEM PROSTORA

  • Cena: odvisna od povpraševanja
  • Cena je odvisna od trajanja najema.
  • Prostori morajo biti po uporabi očiščeni in pospravljeni v prvotno stanje.

Najem prostora je možen na dva načina:

  • Preko spletnega obrazca
  • Preko e-maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Celoten dokument s podatki lahko prenesete tukaj: Oddaja prostorov poslovne stavbe IKA Žiri

NatisniE-naslov