Ogrevanje
Vodovod
Solarna tehnika
Kopalniška oprema
Klimatske naprave

IKA, TRGOVSKO PODJETJE, ŽIRI, D.O.O.

Industrijska ulica 11
4226 Žiri, Slovenija

+386 4 518 44 44
info@ika.si

Črpalka Grundfos MAGNA3Dokumenti za prenos
Črpalka Grundfos Magna 3
Brošura
(1321.14 kB)
 • MAGNA3 VEČ KOT ČRPALKA

  V KOLIKOR IŠČETE NAJBOLJŠO UČINKOVITOST NA TRGU V KOMBINACIJI Z INTELIGENCO IN RAZŠIRJENO SERIJO, NE IŠČITE VEČ. PRIŠLA JE MAGNA3.

  Celotna serija inteligentnih, visoko učinkovitih obtočnih črpalk za ogrevanje, hlajenje in za sisteme cirkulacije tople sanitarne vode v stavbah.

  • ZANESLJIVA INOVACIJA
   MAGNA3 je obtočna črpalka, ki je osnovana na MAGNA tehnologiji in na naših izkušnjah na področju elektronskih črpalk. Permanentni magnetni motor, AUTOADAPT funkcija in integrirani frekvenčni pretvornik so še vedno del MAGNA paketa, kateremu smo dodali nekaj dodatnih, prlomnih novih tehnologij.
  • CELOTEN NABOR
   Popolno prilagajanje in nizki življenski stroški
  • NAJBOLJŠA UČINKOVITOST NA TRGU
   Minimizira stroške električne energije
  • VISOKA INTELIGENCA
   Zmanjšajte investicijske stroške in si pridobite popoln nadzor nad sistemom
  • DOKAZANA ZANESLJIVOST
   Osnovana na 40 letih izkušenj in 1 milijonov tesnih ur
  • ENOSTAVNA INŠTALACIJA
   Prihrani čas in napor

  NAJVIŠJI STANDARDI, NAJBOLJŠI REZULTATI

  Široko območje delovanja

  MAGNA3 je črpalka s širokim območjem delovanja z več kot 150 različnimi enojnimi ali dvojnimi črpalkami v ogrodju iz nerjavečega jekla ali litega železa.

  Ravno tako smo povečali tudi maksimalno tlačno višino do 18 m in pretok do 70m3/h.

  Pametna črpalka

  MAGNA3 daje nove možnosti z inteligentnimi rešitvami v načinih regulacije, z optimizacijo na CNUS-u, ter z vgrajenim merilnikom toplotne energije in pretoka. Rečemo lahko, da smo dvignili raven inteligentnih črpalk.

  Najboljša učinkovitost

  Na kratko: MAGNA3 je danes najbolj učinkovita obtočna črpalka na trgu.

  Celotna serija MAGNA3 ima indeks energetske učinkovitosti manjši od 0,17 (EEI<0,17).

  Z ideksom energetske učinkovitosti (EEI) daleč pod zahtevo EuP, lahko dosežete prihranke tudi do 75% v primerjavi s tipično vgrajeno obtočno črpalko, kar pomeni hitro vrnitev investicije.

  Seveda pa več kot ustreza zahtevam EuP direktive (več o tem izvedite na www.europump.org).

  Zanesljivost od A do Ž

  Pri Grundfosu se testiranj lotevamo z največjo resnostjo. S 40 leti izkušenj na področju elektronskega krmiljenja črpalk in 1 milijonom testnih ur pri MAGNA3 črpalki v ekstremnih pogojih, kar vključuje tudi teste dodatnega tlaka, teste visoke vlage ter teste visokih in nizkih temperatur.

  Zaradi tega smo prepričani, da vam bo ta črpalka služila dan za dnem, mnogo let.

  Široko območje-popolno prilagajanje

  Razširjeno območje delovanja črpalk MAGNA3 z maksimalno tlačno višino 18 m in maksimalnim pretokom do 70m3/h predstavlja več kot 150 različnih enojnih ali dvojnih črpalk v ogrodju iz nerjavečega jekla ali litega železa. MAGNA3 je tako enostavna za določitev in za nastavitev delovne točke, hkrati pa prihranite nabavne in energijske stroške.

  MAGNA se ves čas izboljšuje

  Grundfos kot vedno narekuje tempo za obtočne črpalke in je jasna izbira v kolikor iščete najbolj varčno in učinkovito rešitev.

  Za doseganje prelomne energijske učinkovitosti MAGNA3 črpalk, smo dodatno optimizirali hidravliko črpalke in dodali naš patentiran diferenčni tlačni senzor ter prešli na kompozitno srajčko rotorja in kompaktni stator, s čimer smo zmanjšali izgube motorja.

  Obtočna črpalka za vse namene

  Kakor njeni predhodniki, je MAGNA3 idealna črpalka za aplikacije ogrevanja in hlajenja, kakor tudi za hišne sisteme cirkulacije vroče vode.

  Pripravljena je za ravnanje s tekočinami do -10°C, kar pomeni, da je kos tako težkim industrijskim pogojem kakor tudi sistemom talnega gretja.

  Temperatura tekočine (-10°C do +110°C) je sedaj neodvisna tudi od temperature okolja (0°C do 40°C). Ne glede na to ali vaš projekt zahteva ogrevanje ali hlajenje je MAGNA3 prava izbira.

  Obnovite in varčujte

  Ali ste vedeli, da lahko z obnovitvijo črpalnega sistema prihranite tudi do 80% energije?

  Grundfos ponuja več načinov obnove sistemov s katerimi varčujete energijo, odvisno od vašega obstoječega sistema. Za več informacij nas kontaktirajte.

 • Povprašajte o izdelku

  Napisanih znakov:
  Črpalka Grundfos Magna 3