OBTOČNE ČRPALKE

Črpalka Grundfos MAGNA 3

Producer

Serija inteligentnih, visoko učinkovitih obtočnih črpalk za ogrevanje, hlajenje in za sisteme cirkulacije tople sanitarne vode.

Dokumenti za prenos

Grundfos MAGNA 3

Katalog

Grundfos

Katalog

Opis

Črpalka Grundfos MAGNA 3

 

Celotna serija inteligentnih, visoko učinkovitih obtočnih črpalk za ogrevanje, hlajenje in za sisteme cirkulacije tople sanitarne vode v stavbah.

• ZANESLJIVA INOVACIJA:
MAGNA3 je obtočna črpalka, ki je osnovana na MAGNA tehnologiji in na naših izkušnjah na področju elektronskih črpalk. Permanentni magnetni motor, AUTOADAPT funkcija in integrirani frekvenčni pretvornik so še vedno del MAGNA paketa, kateremu smo dodali nekaj dodatnih, prlomnih novih tehnologij.

• CELOTEN NABOR: Popolno prilagajanje in nizki življenski stroški

• NAJBOLJŠA UČINKOVITOST NA TRGU: Minimizira stroške električne energije

• VISOKA INTELIGENCA: Zmanjšajte investicijske stroške in si pridobite popoln nadzor nad sistemom

• DOKAZANA ZANESLJIVOST: Osnovana na 40 letih izkušenj in 1 milijonov tesnih ur

• ENOSTAVNA INŠTALACIJA: Prihrani čas in napor

 

NAJVIŠJI STANDARDI, NAJBOLJŠI REZULTATI

 

Široko območje delovanja

MAGNA3 je črpalka s širokim območjem delovanja z več kot 150 različnimi enojnimi ali dvojnimi črpalkami v ogrodju iz nerjavečega jekla ali litega železa. Ravno tako smo povečali tudi maksimalno tlačno višino do 18 m in pretok do 70m3/h.

 

Pametna črpalka

MAGNA3 daje nove možnosti z inteligentnimi rešitvami v načinih regulacije, z optimizacijo na CNUS-u, ter z vgrajenim merilnikom toplotne energije in pretoka. Rečemo lahko, da smo dvignili raven inteligentnih črpalk.

 

Najboljša učinkovitost

Na kratko: MAGNA3 je danes najbolj učinkovita obtočna črpalka na trgu. Celotna serija MAGNA3 ima indeks energetske učinkovitosti manjši od 0,17 (EEI<0,17). Z indeksom energetske učinkovitosti (EEI) daleč pod zahtevo EuP, lahko dosežete prihranke tudi do 75% v primerjavi s tipično vgrajeno obtočno črpalko, kar pomeni hitro vrnitev investicije. Seveda pa več kot ustreza zahtevam EuP direktive (več o tem izvedite na www.europump.org).  

Zanesljivost od A do Ž

Pri Grundfosu se testiranj lotevamo z največjo resnostjo. S 40 leti izkušenj na področju elektronskega krmiljenja črpalk in 1 milijonom testnih ur pri MAGNA3 črpalki v ekstremnih pogojih, kar vključuje tudi teste dodatnega tlaka, teste visoke vlage ter teste visokih in nizkih temperatur. Zaradi tega smo prepričani, da vam bo ta črpalka služila dan za dnem, mnogo let.

 

Široko območje-popolno prilagajanje

Razširjeno območje delovanja črpalk MAGNA3 z maksimalno tlačno višino 18 m in maksimalnim pretokom do 70m3/h predstavlja več kot 150 različnih enojnih ali dvojnih črpalk v ogrodju iz nerjavečega jekla ali litega železa. MAGNA3 je tako enostavna za določitev in za nastavitev delovne točke, hkrati pa prihranite nabavne in energijske stroške.

 

MAGNA se ves čas izboljšuje

Grundfos kot vedno narekuje tempo za obtočne črpalke in je jasna izbira v kolikor iščete najbolj varčno in učinkovito rešitev. Za doseganje prelomne energijske učinkovitosti MAGNA3 črpalk, smo dodatno optimizirali hidravliko črpalke in dodali naš patentiran diferenčni tlačni senzor ter prešli na kompozitno srajčko rotorja in kompaktni stator, s čimer smo zmanjšali izgube motorja.

 

Obtočna črpalka za vse namene

Kakor njeni predhodniki, je MAGNA3 idealna črpalka za aplikacije ogrevanja in hlajenja, kakor tudi za hišne sisteme cirkulacije vroče vode. Pripravljena je za ravnanje s tekočinami do -10°C, kar pomeni, da je kos tako težkim industrijskim pogojem kakor tudi sistemom talnega gretja. Temperatura tekočine (-10°C do +110°C) je sedaj neodvisna tudi od temperature okolja (0°C do 40°C). Ne glede na to ali vaš projekt zahteva ogrevanje ali hlajenje je MAGNA3 prava izbira.

 

Obnovite in varčujte

Ali ste vedeli, da lahko z obnovitvijo črpalnega sistema prihranite tudi do 80% energije? Grundfos ponuja več načinov obnove sistemov s katerimi varčujete energijo, odvisno od vašega obstoječega sistema.